Mozart: Cosi fan tutte

De elskendes skole

D. 1., 7. og 8. august 2015 kl. 20

  • Følg med i hvad der sker i Opera HedelandVejret og forestillingen

Opera Hedeland har håndteret det danske vejrlig siden 2002 med kun to aflyste forestillinger

Vi ved, at nogle holder sig væk fra Opera Hedeland af frygt for regn. Og nogle venter med at købe billet til i sidste øjeblik. Ser vi historisk på det, er frygten ubegrundet. Du får nemlig pengene tilbage, hvis forestillingen aflyses på grund af regn.

Nedenfor kan du læse de nærmere retningslinjer – og i øvrigt lune dig ved tanken om, at 95 procent af vores gæster i evalueringen angiver, at de har haft så god en oplevelse, at de agter at komme igen året efter.

 

Retningslinjer for regn og aflysning

Beslutningen om udsættelse eller aflysning tages tidligst ved forestillingens start. Opera Hedeland er i løbende kontakt med Meteorologisk Institut omkring vejrprognoser for området. I tilfælde af regnvejr vil forestillingen blive forsøgt gennemført.

Ved kraftigere regn kan forestillingens start blive udsat i op til 30 minutter eller midlertidigt afbrudt undervejs. Da Opera Hedeland har tegnet aflysningsforsikring på alle forestillinger, har operaen ingen økonomisk vinding ved ikke at aflyse, men søger stadig som udgangspunkt at gennemføre forestillingen så længe det ikke går ud over den kunstneriske værdi.

 

Aflysning inden forestillingens start

Såfremt forestillingen aflyses inden forestillingens start, refunderes publikums købte billetter – dog ikke gebyrer. Dette sker på salgsstedet.

 

Udsættelse

Såfremt Meteorologisk Institut meddeler, at der forventes opklaring indenfor 30 minutter, udsættes forestillingen midlertidigt. Genoptages forestillingen, refunderes billetterne ikke.

 

Midlertidig afbrydelse

Er der varslet byger, afbrydes forestillingen midlertidigt. Genoptages forestillingen, refunderes billetterne ikke.

 

Aflysning efter forestillingens start

Hører regnen ikke op, sådan at resten af forestillingen må aflyses efter afbrydelsen, gælder følgende retningslinier:

  • Hvis forestillingen aflyses inden pausen, refunderes billetterne ved det oprindelige salgssted – undtagen gebyret
  • Hvis forestillingen aflyses efter pausens begyndelse, refunderes billetterne ikke
  • Følg med i hvad der sker i Opera Hedeland