Mozart: Cosi fan tutte

De elskendes skole

D. 1., 7. og 8. august 2015 kl. 20

  • Følg med i hvad der sker i Opera HedelandHedeland Naturpark

Opera Hedeland har fået sit navn fra Hedeland Naturpark, som amfiteatret ligger i

Historien om Hedeland tager afsæt i et område skabt af isens vandring under den sidste istid. Siden har først dyrkning af den frodige jord og udvinding af ler og grus sat sit præg på heden.

I 1978 gik Greve, Roskilde og Høje-Taastrup kommune samt Roskildes og Københavns amtskommune, sammen om at omdanne Hedelands 1500 hektar til et stort fritidslandskab. I dag er over halvdelen af området inddraget i et stykke unik natur med et væld af tilbud.

Økologiske Principper

Et af målene for Hedeland Naturpark har været at opnå et varieret landskab med megen vegetation drevet efter økologiske principper. På de store plantefelter er eg valgt som hovedtræ, suppleret med elletræ. Udover skovpartierne giver terrænet i Hedeland Naturpark et landskabsbillede med søer, kanaler, sletter og bakker, der til sammen giver en spændende og righoldig flora og fauna.

Området er til for at blive brugt

Hedeland Naturparks natur er til for at blive brugt som udgangspunkt for oplevelser i det fri. Har man lyst, må man samle vilde bær, svampe, lav og mos til eget brug under ture i den smukke natur. Det er også muligt at fiske i områdets søer og vandløb med gyldigt fiskekort.

Et væld af tilbud

Udover naturen i sig selv bidrager et væld af foreninger til, at der er mange forskellige oplevelser at hente i Hedeland Naturpark. Er man mekanik- eller motorinteresseret kan man besøge knallertbanen, minijernbanen, motorklubben eller Hedeland Racingcenter. Er det ikke motorolie og tændrør, der står øverst på ønskelisten, byder Hedeland Naturpark også på skibakke, rideklubber, spejdere, golf og meget andet.

Har du lyst til at gøre brug af områdets mange tilbud, så kan information hentes på Hedelands hjemmeside www.hedeland.dk

  • Følg med i hvad der sker i Opera Hedeland